Projektledare affärssystem

 

Har du erfarenhet av projektledning inom affärssystem och vill arbeta på kundsidan i implementationsprojekt? Addchain växer och vi söker en projektledare som vill arbeta med våra kunder och bidra till att realisera deras digitala visioner i praktiken.

Addchain är en liten och lyhörd organisation med en familjär gemenskap där du är med och påverkar. På Addchain är vi varandras bästa coacher och tillsammans sitter vi på kunskap och projekterfarenhet som är svår att matcha.

 

OM OSS

Addchain är ett ungt företag, grundat av erfarna konsulter vars vision är att hjälpa kunder med större förändringsprojekt och affärssystemsprojekt genom att tillföra den kompetens som behövs på kundsidan. Addchain hjälper kunden oberoende av vilket system eller vilken partner man väljer att arbeta med. Vi har mångårig erfarenhet av att driva affärsystemsprojekt på kundsidan och arbetar i huvudsak med Microsoft Dynamics 365. Vi har kontor i Ängelholm och centralt i Malmö.

 

Om att jobba på Addchain:

”På Addchain arbetar vi med en affärsmodell som fångar de bästa delarna av konsultyrket. Som projektledare på Addchain får man flexibiliteten av konsultyrket med nya utmaningar och kundrelationer samtidigt som vi är på ”kundens sida” och får en närmre och mer förtroendeingivande roll hos våra kunder. Balans mellan privatliv och arbete är prioriterat och hos oss råder frihet under eget ansvar. Vi eftersträvar att vara bäst på det vi gör och lägger stor vikt vid personlig utveckling. Addchain är ett ungt företag där man hela tiden är med och formar utvecklingen”

 

OM JOBBET

Som projektledare på Addchain förstärker du kundens projektorganisation. Du ansvarar för planering, uppföljning och styrning av kundens interna och externa resurser samt rapporterar till styrgruppen. Vidare stöttar du våra kunder genom att bidra med förslag och idéer om hur de kan effektivisera sin verksamhet genom att digitalisera sina processer.

Addchains erfarna konsulter kommer att stötta och coacha dig i din roll. Våra kunduppdrag finns i södra Sverige, i huvudsak i Malmö/Lund-regionen. Just nu hjälper vi, bland annat, större bolag i inom logistik-, livsmedels och stålbranschen med förstudie och projektledning i införandet av nytt affärssystem.

 

OM DIG

Du har god kommunikativ förmåga, är lyhörd samt skicklig på att hantera många olika kontaktytor. Som person är du driven, strukturerad och trivs med att arbeta i team där du delar med dig av din kunskap. Du är nyfiken på ny teknik, tar gärna egna initiativ och har en förmåga att snabbt sätta dig in i olika verksamheter.
Vi söker dig som har ca tre års+ erfarenhet av att leda hela eller delar av affärssystemsprojekt, eller andra förändrings- och digitaliseringsprojekt. Du pratar och skriver obehindrat svenska och engelska. Erfarenhet av Microsoft Dynamics och Business Central, certifiering inom projektledning samt konsulterfarenhet är meriterande.

 

ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering Malmö/Ängelholm. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du skickar din ansökan till Catharina Kanth:  catharina.kanth@addchain.se. Intervjuer sker löpande. Vänligen ta kontakt med Catharina Kanth vid eventuella frågor 070-727 98 36.

Eller känner du några som skulle passa ännu
bättre? Berätta det för dem.