Lösningsarkitekt

 

Vi söker en applikationskonsult eller lösningsarkitekt inom Dynamics 365 Finance and Supply chain som vill lyfta blicken i sin leverans och ta nästa steg i sin utveckling. Vi söker dig som vill guida kunder inom Dynamics 365 plattformen till rätt val och användningsområden där detaljrik applikationskunskap används, men mer ersätts av strategiska val och rekommendationer till våra kunder. Erfarenhet och intresse av krav- och processanalyser, lösningsarkitektur inom Dynamics 365 plattformen och konfigurering.

Addchain är en liten och lyhörd organisation med en familjär gemenskap där du är med och påverkar. På Addchain är vi varandras bästa coacher och tillsammans sitter vi på kunskap och projekterfarenhet som är svår att matcha. Vi vill vara framåtlutade där vi hjälper våra kunder få maximal nytta av Dynamics 365 platformen.

 

OM OSS

Addchain är ett ungt företag, grundat av erfarna konsulter vars vision är att hjälpa kunder med större förändringsprojekt och affärssystemsprojekt genom att tillföra den kompetens som behövs på kundsidan. Addchain hjälper kunden oberoende av vilket system eller vilken partner man väljer att arbeta med. Vi har mångårig erfarenhet av att driva affärsystemsprojekt på kundsidan och arbetar i huvudsak med Microsoft Dynamics 365. Vi har kontor i centralt i Malmö och Ängelholm.

 

Om att jobba på Addchain:

På Addchain arbetar vi med en affärsmodell som fångar de bästa delarna av konsultyrket. Som medarbetare på Addchain får man flexibiliteten av konsultyrket med nya utmaningar och kundrelationer samtidigt som vi är på ”kundens sida” och får en närmre och mer förtroendeingivande roll hos våra kunder. Balans mellan privatliv och arbete är prioriterat och hos oss råder frihet under eget ansvar. Vi eftersträvar att vara bäst på det vi gör och lägger stor vikt vid personlig utveckling. Addchain är ett ungt företag där man hela tiden är med och formar utvecklingen”

 

OM JOBBET

Som lösningsarkitekt är du involverad i hela den agila utvecklingsprocessen, från planering/beredning och kravspecifikation till design, implementering och drift.
Lösningsarkitekten kombinerar naturligt verksamhetskunskap och teknisk kunskap och nyttjar med fördel teknisk kompetens och verksamhetskompetens i arbetslaget för att bidra med att hjälpa kunden att hitta de effektiva IT-lösningarna.

Addchains erfarna konsulter kommer att stötta och coacha dig i din roll. Våra kunduppdrag finns i södra Sverige, i huvudsak i Malmö/Lund-regionen.

 

OM DIG

Du är en person med ett skönt driv och engagemang som har viljan att utvecklas som person. Det här jobbet passar dig som är lösningsfokuserad och driven i ditt arbetssätt samt har lätt för att förstå olika flöden och processer. Då du arbetar nära både företagets kunder och kollegor är det viktigt att du är relationsskapande och flexibel.

Du är även nyfiken på ny teknik, tar gärna egna initiativ och har en förmåga att snabbt sätta dig in i olika verksamheter.
Erfarenhet av Microsoft Dynamics är meriterande.
Att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska är något som känns naturligt för dig.

 

ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering Malmö/Ängelholm. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du skickar din ansökan till Catharina Kanth:  catharina.kanth@addchain.se. Intervjuer sker löpande. Vänligen ta kontakt med Catharina Kanth vid eventuella frågor 070-727 98 36.

Eller känner du några som skulle passa ännu
bättre? Berätta det för dem.